Fasolka szparagowa, brzoskwinia, burrata
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
| 2 brzoskwinie | |
| 2 garści zielonej fasolki szparagowej | |
| 1 burrata | |
| kilka posiekanych solonych pistacji | |
| sól Maldon | |
| pieprz | |
| oliwa z oliwek | 
Directions
			
				1.			
				
					
			
			Przygotowanie:
Fasolkę ugotuj w osolonej wodzie. Po ugotowaniu włóż ją od razu do lodowatej wody. 
Brzoskwinie pokrój na kawałki, na patelni rozgrzej łyżkę oliwy i podsmaż z dwóch stron brzoskwinie, aż będą rumiane. 
Na talerzu poukładaj fasolkę i brzoskwinię, rozłóż burratę, posyp posiekanymi pistacjami, dopraw solą i pieprzem. 
										
					
						
						Mark as complete
					
				Notes
				* Inspiracją do przepisu było danie @boroughchef			
			
		
															
															
		
		
Dodaj komentarz